MAPFRE ASSISTANCE
MAPFRE ASSISTANCE

Ebben a világban tökéletes nyugalomban élvezhetik biztosítottaink utazásaikat, hisz a legnagyobb asszisztencia hálózat áll rendelkezésükre.

Adapted to the needs of your business
Utasbiztosítás

Személyes védelem az utasoknak és családtagjaiknak bárhová, bármilyen céllal utaznak is. A fedezettség személyre szabható, az egészség biztosítás mellett kiterjedhet útlemondás védelemre, poggyászbiztosításra, felelősség biztosításra, jogvédelemre, országúti asszisztenciára.

We protect what matters most, your peace of mind
Hazahozatal

Ez a szolgáltatás baleset, betegség vagy elhalálozás esetén megszervezi és fedezi a biztosított hazaszállítását.

További információra van szüksége?

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot központi irodánkkal

Adapted to the needs of your business
Egészségügyi ellátók

A legkorszerűbb eszközökkel és több nyelvet beszélő munkatársainkkal az év minden napján 24 órában elérhető minőségi egészségügyi szolgáltatásokkal várjuk külföldi és hazai ügyfeleinket.

Marketing és disztribúció

A MAPFRE ASISTENCIA termékei beépülhetnek ügyfeleink fő termékeibe, mint azok állandó elemei, vagy értékesíthetőek önállóan is.

A könnyebb értékesíthetőség érdekében a termékek rugalmasan igazodnak az igényekhez. Egyes elemei, önálló szolgáltatáskét is piacra kerülhetnek, vagy biztosításként akár a Mapfre Asistencia, akár a partnerbiztosító kockázatviselésében, vagy végső soron viszontbiztosítási konstrukcióban is.

Minden program és termék személyre szabható és saját márkanévként is értékesíthető.