MAPFRE ASSISTANCE
MAPFRE ASSISTANCE

Egy világ, melyben a MAPFRE ASSISTANCE hatékonyan és gyorsan kínálja az ügyfelek igényeihez leginkább alkalmazkodó megoldásokat. Több mint két évtizede dolgozunk ki és az igényekhez igazodva, folyamatosan fejlesztünk országúti asszisztencia termékeket és programokat, így e szektor piacvezetőjévé válhattunk.

Szolgáltatások
Adapted to the needs of your business
Országúti asszisztencia

Mindazon asszisztencia szolgáltatások, melyek egy váratlan és az utazás folytatását lehetetlenné tevő esemény során akár a vezetőnek, az utasoknak, vagy a gépjárműnek szüksége lehet.

We protect what matters most, your peace of mind
Cseregépjármű

Amíg a szervizelés folyik, cseregépjárművet biztosítunk.

További információra van szüksége?

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot központi irodánkkal

We protect what matters most, your peace of mind
Második szállítás

Erre az opcióra akkor lehet szükség, ha valamilyen okból kifolyólag a gépjármű nem egyenesen a szervizbe kerül (pl.: hétvégi tárolás).

Kiegészítő szerviz szolgáltatás

Ezzel a szolgáltatással a szervizköltségek felülvizsgálatát kérhetik biztosítottainknak, valamint szaktanácsadást a szükséges javítási tételekről.

Marketing és disztribúció

A MAPFRE ASISTENCIA termékei beépülhetnek ügyfeleink fő termékeibe, mint azok állandó elemei, vagy értékesíthetőek önállóan is.

A könnyebb értékesíthetőség érdekében a termékek rugalmasan igazodnak az igényekhez. Egyes elemei, önálló szolgáltatáskét is piacra kerülhetnek, vagy biztosításként akár a Mapfre Asistencia, akár a partnerbiztosító kockázatviselésében, vagy végső soron viszontbiztosítási konstrukcióban is.

Minden program és termék személyre szabható és saját márkanévként is értékesíthető.